Verhuur discobar & JBL VRX 932LA

De JBL VRX 932LA: geluid voor feesten en fuiven tot 500 man!

Bij Soundtraxx in Serskamp (Wichelen, Oost-Vlaanderen) kunt u voor bedrijfsfeesten, doop- of huwelijksfeesten, fuiven, TD's, bals, enzovoort de juiste discobar vinden voor een geslaagd evenement. Wij verhuren alleen discobars, karaoke-apparatuur, geluidsinstallaties en lichtmateriaal van de beste merken.

U kunt nu ook bij ons terecht voor fuiven van 400 en 500 fuifgangers. Daarbij verhuren we de zeer exclusieve JBL VRX 932LA flightcases/speakers.

Wij zorgen steeds voor een complete installatie op maat van de fuif: we verhuren volledige sets waarbij de klankinstallatie, luidsprekers, versterker, bekabeling, microfoon en mengtafels perfect op elkaar afgesteld zijn. Het is natuurlijk altijd mogelijk om er ook een DJ bij te nemen, die precies op de hoogte is van uw muzieksmaak.

Discobar huren? Soundtraxx beschikt over een jarenlange ervaring met evenementen en feesten en weet daarom heel precies hoe belangrijk het is om een allround service te leveren. Dankzij onze democratische huurprijzen kan iedereen op elk groot of klein evenement met professioneel materiaal uitpakken.Elke installatie wordt ook door ons gebracht, geïnstalleerd en opgehaald.Tijdens het evenement zijn wij continu bereikbaar, ook in het weekend.

Vraag advies & inlichtingen over de juiste combinatie van licht en geluid en over de verhuur van de JBL VRX 932LA speakers, we vertellen u er graag alles over.

Vraag meer info over de verhuurservice van Soundtraxx!

JBL VRX 932LA flightcases/speaker

Soundtraxx: uw partner voor de verhuur van discobars, geluidssets & lichtsets in heel Oost-Vlaanderen